Виготовлені форми з високоякісного харчового алюмінію,який добре передає і утримує температуру.
Основні характеристики:
широкий асортимент форм дозволяє випікати печиво, вафлі, цукерки льодяники
випікати в алюмінієвих формах можна на газовій або електроплиті;
товщина металу дозволяє формі для випічки нагріватися по всій поверхні: випічка пропікається швидко і рівномірно;
необмежений термін служби, не деформується;
алюмінієва форма складається з двох частин, з'єднаних надійними кріпленнями, і обладнана металевими ручками з дерев'яними накінечниками.
Важливо знати! Перед першим застосуванням алюмінієву форму для випічки слід прокип'ятити в розчині (в воду треба додати трохи миючого засобу для посуду), щоб видалити можливі виробничі забруднення. Метал трохи потемніє після кип'ятіння (це норма). Далі форму потрібно ретельно помити водою і обсушити. Перед першою закладкою тіста алюмінієву форму для випічки слід змастити олією (помірно).